DJI 0015 luchtfoto zonder logo lucht

THE WAY

WE DO THINGS

Voor elk project streven we naar de typisch Fraxinus-stijl: we gaan steeds op zoek naar toegevoegde waarde maar houden het proces zo eenvoudig mogelijk, laten niets aan het toeval over, hanteren korte communicatielijnen. Kortom, een no-nonsenseaanpak voor een installatie die de initiële verwachtingen bij voorkeur overtreft.

1 | HET VRAAGSTUK

In de eerste fase brengen we het project samen in kaart. Wat moet er gebeuren? Wat zijn de daarbijhorende uitdagingen? Voorbereiding is key, dus deze fase krijgt bijzondere aandacht en wordt indien nodig ondersteund door een voorstudie met 3D-voorontwerpen.

2 | ONS VOORSTEL

Wij gaan met alle informatie aan de slag om een voorstel op te maken en voor te leggen. Vervolgens sturen we bij waar nodig om tot een concreet plan en budget te komen. Op dat moment leggen we ook de leveringstermijnen en andere afspraken vast.

3 | ENGINEERING

Elke installatie groeit uit gedetailleerde 3D-tekeningen die we regelmatig aan je voorleggen. Het kan gebeuren dat er in deze fase nog nieuwe ideeën ontstaan en we de installatie bijsturen, wat in deze fase nog perfect mogelijk is.

4 | PRODUCTIE

Eens de tekening definitief is, gaan onze vaklui aan de slag voor de productie van alle onderdelen. Hiervoor hebben we een uitgebreid en geavanceerd machinepark ter beschikking. De installatie wordt bij ons in het atelier opgesteld om de sturing en programmatie tot in het kleinste detail te testen zodat de uiteindelijke montage vlot kan verlopen.

5 | MONTAGE TER PLAATSE

Na een uitgebreide testing stelt ons montageteam de volledige installatie in jouw productieruimte op en zorgen we voor een correcte bekabeling en vlotte opstart.

6 | OPVOLGING NA OPSTART

Ook na de inwerkingstelling volgen we alles op de voet om zeker te zijn dat de installatie feilloos werkt. Heb je na oplevering nog vragen of problemen? Jouw vaste contactpersoon helpt je graag verder.

+0

landen wereldwijd

+0

klanten

+0

jaar ervaring

+0

gerealiseerde projecten

What we do new

ONZE TECHNOLOGISCHE VOORSPRONG HEBBEN WE TE DANKEN AAN HET VERTROUWEN VAN ENKELE KLANTEN DIE VAN IN HET BEGIN IN ONZE TECHNISCHE CAPACITEITEN GELOOFDEN.

HANS VAN ESSCHE

FRAXINUS

Group 157

HET DNA VAN FRAXINUS LIGT DICHT BIJ DAT VAN ONS, MET DEZELFDE DUIDELIJKE COMMUNICATIESTIJL EN HANDS-ONMENTALITEIT.

NICO DELMULLE

DASSY

Dassy team installatie fraxinus

WE WISTEN METEEN DAT WE BIJ FRAXINUS IN GOEDE HANDEN WAREN VOOR DE BEST MOGELIJKE TECHNISCHE OPLOSSING. HET EERSTE VOORSTEL HIELD NIET ALLEEN REKENING MET ONZE VEREISTEN VANDAAG MAAR METEEN OOK MET DE TOEKOMST.

EDWIN CRAMER

HOLVOET - LSC

LSC HOLVOET 1jpg

ONZE JARENLANGE SAMENWERKING ZORGT ER NATUURLIJK VOOR DAT WE ELKAAR DOOR EN DOOR KENNEN. FRAXINUS WEET HOE HOOG ONZE LAT LIGT EN SPEELT DAAROP IN.

CHRIST FEIJTRAIJ

UNILIN PANELS

Unilin 1
Stumaco

stumaco

PARTNERSHIPS ARE KEY

In 2019 namen Lode De Boe en Hans Van Essche Stumaco over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de automatisatie van productieprocessen voor de voedingssector en vormt een perfecte aanvulling op de activiteiten van Fraxinus.

Stumaco en Fraxinus werken onafhankelijk van elkaar maar maken gebruik van elkaars expertise om automatisatieprojecten naar een nog hoger niveau te tillen, iets waar we voortdurend naar streven.

MEER OVER STUMACO

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!