01

AUTOMATISATIE IN PRODUCTIEPROCESSEN

Op zoek naar een manier om jouw productiemedewerkers slimmer in te schakelen en zo de kans op fouten tot een minimum te herleiden? Of wil je jouw productieproces versnellen en de capaciteit op die manier verhogen? Bij Fraxinus engineeren en bouwen we installaties op maat met één doel: meer rendement uit jouw productieproces halen.

Hires Fraxinus WAL2049
Productieprocessen4
Productieprocessen3
Productieprocessen2
Productieprocessen1

02

PICKING, PACKING EN
VALUE ADDED LOGISTICS

Ook voor complexe verpakkings- en logistieke projecten in de productie ben je bij Fraxinus aan het juiste adres. Onze engineers en gespecialiseerde technici bouwen robottracks, verpakkingslijnen en interne transportsystemen voor een efficiënte logistiek in het productieproces.

Logistieke processen1
Logistieke processen3
Logistieke processen2
What we do new
Group 156

ONESTOPSHOP

VOOR JOUW

PRODUCTIEPROCES

Is jouw project omvangrijker dan de automatisatie van een productie- of logistiek proces? Wij nemen jouw idee in handen, gaan partnerships aan en coördineren jouw project, van ontwerp over montage. Ook na ingebruikname van de installatie blijven we maximaal ter beschikking bij vragen.

LET’S OPTIMIZE TOGETHER!

DISCOVER

OUR CASES

Reference 1

Reference 2

LET'S INNOVATE
TOGETHER

Automatiseringsplannen voor jouw productie- of logistieke proces? Wij zetten er graag onze schouders onder. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

LET'S MEET

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken.

Update mijn browser nu!